DDC 2020

2020/2021 ESEMÉNYEI

Jelenetkezés aktuális tanfolymainkra ONLINE

ÓRÁK ÁLTALÁNOS MENETE

 1. Gyerekek felkeresése az intézményben, amennyiben nem az intézmény munkatársai kísérik az órára őket. Herman Ottó iskolások esetén találkozó az iskola kapujánál 16:00-kor és együtt átsétálunk a teremhez (2 per séta)
 2. Készülődés, öltözés az órára.
 3. Fantasztikus gyakorlatok, sok mozgás, pörgés, forgás, repkedés, tánc stb. 😊
 4. Készülődés hazafelé, öltözés stb.
 5. Gyerekek kisérése az intézmény által megadott helyre pl kijárat, udvar stb.  Herman Ottó iskolások esetén a Róna köz 6. számnál 17:15-kor ksiérem ki a gyerekeket a terem kijáratához.

ONLINE ÓRÁK

 1. Az alábbi linkre kattintva, megadod a szükséges adatokat Microsoft Teams rendszerben. https://teams.microsoft.com/join/6reslpe7v71a
 2. E-mailben én megkapom az adatokat, így már tagként hozzá adhatlak az online óra csoporthoz.
 3. Míg a regisztrálás zajlik töltsd le a Teams alkalmazást!
 4. Jelentkezz be a Teams fiókodba és keresd meg a Dirty Dancers Company csoportot.
 5. Kedden & Csütörtökön 17:00-18:00 között csatlakozz a Teams-ben az élő online órához 😉

BEFIZETÉSI OPCIÓK

Utalás bankon keresztül: Zsebe László részére K&H bank 10403507-69575652-54521008 Közleményben kérem feltüntetni: DIRTY gyermek neve és születési dátuma, fizetett hónap

 • Havidíj 7500 Ft/fő amennyiben egy héten 2 órán veszel részt.
 • Havidíj 5000 Ft/fő amennyiben egy héten 1 órán veszel részt.
 • Alkalmi díj 1800 Ft/fő amennyiben nem fixen tudsz résztvenni

KAPCSOLATTARTÁS

Zsebe László   |   dirtydancerscompany@gmail.com   |   +36203587767

Az egyszerűbb kommunikáció érdekében nyugodtan lehet tegeződni velem! 😊

A jelentkező az órákon átalány havidíj, egyedi esetben alkalmi díj ellenében vehet részt. A havidíj összegét minden hónap 10-ig, alkalmi díjat pedig az óra megkezdéséig szükséges rendezni.

Az órákon való öltözési lehetőségeket és a viselt ruházat milyenségét (pl. váltócipő, tornaruha stb.) minden esetben az adott helyszín házirendje, szabályzata alapján köteles a jelentkező betartani. Javasoljuk a kényelmes jól szellőző ruházatot.

Az egyesület óráin és egyéb rendezvényein a tanítványokról kép és hanganyagok készülhetnek, melyeket az egyesület kezel és közzé tehet. A tanítvány képmásának rögzítése és annak publikálása estén semmilyen követeléssel nem élhet az edzők, illetve az egyesület felé. (Amennyiben egy tanítványról a tömegből kiemelt kép vagy videó készül és ezt a képet nem szeretné publikálva látni, akkor az edzőt, illetve az egyesületet e-mailben kérheti a kép publikálásának törléséről, melyet természetesen elvégzünk.)

Az esetleges fertőzések elkerülése végett az órákon mindent megteszünk, a kockázatok minimalizálása érdekében.

A jelentkezés elküldésével a jelentkező és az adatszolgáltató elfogadja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR), valamint az egyesület saját belső adatvédelmi és egyéb vonatkozó szabályzatok rendelkezései alapján a megadott adatok kezelését.